Сръбският Патриарх Ириней: Присъдата срещу Ратко Младич е дело на дявола

Ириней каза, че тази присъда, подобно на всички останали срещу сърбите, е резултат на  това, че „световните сили работят с дявола“.

Ръководителят на Сръбската православна църква, патриарх Ириней, оцени, че доживотната присъда на бившия командир на босненската сръбска армия Ратко Младич е напълно очаквана.

Ириней заяви пред вестник „Ало“, че тази присъда, както всички останали срещу сърбите, е резултат на  това, че „световните сили работят с дявола“, пише http://plusinfo.mk.

– Знаехме, че Ратко Младич ще бъде осъден и че това ще се случи. За съжаление, тук не можем да направим нищо. Всичко това се случва, защото големите световни сили вършат дяволски дела и ние ще понесем последствията, каза ръководителят на СПЦ.

Според него в Хага е извършена несправедливост, защото се съдят  само сръбски генерали, а всички останали се освобождават, тъй като  „само сърбите са виновни за всичко“.

– С тази несправедливост можем да се борим, като се грижим за себе си, като сме заедно, да работим повече и да си гледаме нашата работа. Няма друг начин, заключи сръбският патриарх Ириней.

 

 ОЛИГАРХИЯ СВЯТ 

Европейските лидери знаят, че ислямът ще управлява Европа и вече склониха глави

„Саграда фамилия“ оцеля случайно. Други няма да имат този късмет, пише френският проф. Ги Милиер. И още: „Преди 10 г. историкът Уолтър Лакер каза, че европейската цивилизация умира и ще оцелеят само паметници и музеи. Диагнозата бе прекалено оптимистична Ги Милиер Авторът Ги Милиер е старши сътрудник в Института Gatestone и професор в университета в Париж. Има издадени 27 книги за Франция, Европа, САЩ и Близкия Изток. Автор е на стотици статии, публикувани във Франция, Израел и САЩ. Статията с оригинално заглавие „Ислямското бъдеще на Европа“, която Епицентър.бг ви предлага,…

Read More

Фрази, които привличат ​​злото в живота ни

Бъдете внимателни! Ние често използваме думи и изрази, които призовават духове в живота ни, а ние не знаем това и не предполагаме! Често се използват думи и изрази, като например: какво, по дяволите; вбесявам се; кошмар. Знаем ли какъв е произходът на тези думи и какво означават те? Ето един малък списък: Кошмар – зъл дух (домашен), който задушава спящия  човек.       Бесен съм – позволявате на демоните  да ви завладеят.       Направо полудявам – желание за  невменяемост.       Майната му на всичко – отхвърляне на всичко…

 

 

Колко грехове трябва да имате за да попаднете в рая?

Брюнетка, шатенка и блондинка катастрофират пияни с кола. Подреждат се пред офиса Свети Петър. Първа влиза  брюнетката. На масата лежи огромен том. Свети Петър казва: – Тази книга съдържа всичките ти грехове. Виждаш ли колко е дебела? Това е така, защото имаш много грехове. Ще те пусна в рая, ако може да устоиш на удар по главата с тази книга. Ако не, отиваш при дяволите. Такива са нашите  правила. Свети Петър взима книгата и я удря с всичка сила по главата. Брюнетката пада, изправя се с мъка, и  залитайки,  излиза …

Read More

“Църквата на Сатаната” обвини властите на Тексас в потъпкване на религиозните свободи

Организацията “Църквата на  Сатаната” осъди  новите правила за отношение към останките с човешки ембриони, въведени в американския щат Тексас. Публикацията е на изданието Jezzebel. От декември здравните  заведения в Тексас са длъжни да погребват или кремират ембрионите. Очаква се, че това ще увеличи цената на абортите и ще ги направи по-малко достъпни за жителите на щата. Представителят на “Църквата на Сатаната” Люсиен Грийвс (на снимката) заяви, че властите се опитват да наложат своите религиозни убеждения на другите. Членовете на организацията смятат, че в резултат се  нарушават правата им, гарантирани от…

Read More

 

 

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *