Челен опит: Затвор чака всеки румънец, който вдига шум, когато е време за почивка

Досега законът предвиждаше само глоби за такова нарушение.

В Румъния хората, които нарушават спокойствието на  съседите между 22 и 8 сутринта и между 13 и 14, рискуват да бъдат осъдени на лишаване от свобода до две години, съобщиха румънски медии.

Това се предвижда в новия закон, представен от Министерството на вътрешните работи.

Затвор от три месеца до две години се предвижда за хора, които слушат силна музика, пробиват с бормашина или предизвикват друг силен звук, след като преди това са били предупредени от полицията.

Ограничаването на шума се отнася и за организиране на сватби и други събития в частен дом или офиси на фирми, които са близо до жилищни помещения на частни лица.

Засега законът предвиждаше само глоби за такова нарушение.

 

 

Ексдиректорът на FB А. Мартинес: След 30 години ще настъпи хаос, основната валута ще са куршумите

Развитието на изкуственият интелект и роботизацията на  производство ще доведат  до разпадането на съвременното общество. Такова становище бе изразено от бившия изпълнителен директор на Facebook Антонио Мартинес, пише  The ​​Daily Mail. Бившият директор на социалната мрежа е сигурен, че развитието на технологиите и роботите след 30 години ще доведат до това, че половината от хората на Земята ще останат без работа. В резултат на това обществото ще потъне в хаос и конфликти. “Трудно е да се повярва, но това вече се случва. Създаването на същите тези  камиони, който ги управляват…

Read More

 

Полковник Дейвид Хънт прогнозира: Милион убити през първите три дни на войната

Военният анализатор на Fox News полковник Дейвид Хънт заяви, че изявленията на президента Доналд Тръмп по отношение на корейската  криза могат да доведат до “плашещи военни последици.” Хънт е служил в Корея шест години. Той казва, че превантивен удар на  САЩ срещу Северна Корея ще доведе до масирана реакция – и през първите три дни на войната ще загинат  един милион човека. Южна Корея, Северна Корея и Япония ще се сблъскат с големи жертви сред цивилното население. Хънт предупреди, че заплахата се простира и до  Съединените щати, въпреки че в…

Read More

Джон Тайтър – “Пътешественикът във времето” – се завърна и разказа за имплантирането на чипове на хората, част 2

Read More

 

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *