А. Азимов: Луната съвсем не е това, което казва науката

Добре известният американски писател-фантаст и учен Айзък Азимов обръщал внимание на някои от „странностите“ на Луната, които му позволявали да предполага, че нашият „космически съсед“ вероятно не е естествен (космически) обект.

И ето какво казва Азимов: „Срамно е, че ние все още не знаем какво всъщност прави там нашата собствена Луна. Тя е твърде далеч, за да бъде истински спътник на Земята; твърде голяма за да бъде „хваната“ от гравитацията на Земята; шансът да бъде заловена Луната от земната гравитация на такава почти кръгова орбита около Земята, е твърде малък, за да се мисли, че това е правдоподобно .

Има, разбира се, теории, че някога Луната е била много по-близо до Земята, а след това постепенно се е отдалечила в резултат на приливното въздействие. Но аз имам възражение. Ако Луната е истински спътник и се върти около Земята на разстояние, да речем, 2000 мили, тя щеше да се върти в равнината на земния екватор, такова нещо няма. Но ако Луната не е истински спътник, какво е тогава? „

Всъщност какво е нашата Луна наистина? Някои учени (и са все повече и повече) вярват, че Луната е изкуствено тяло, докарано на „буксир“ в околоземна орбита в далечното минало от някоя суперцивилизация, с цел да бъде поправена или, например, да наблюдава нашата цивилизация.

За да може да наблюдава земната цивилизация дълго без да показва своето присъствие. Като Луната е просто перфектна за тази цел. И основните дейности на тази свръхцивилизация трябва да са съсредоточени върху невидимата страна на спътника.

Не случайно още в началото на 1960 г. известния астроном К. Сейгън предполага, че извънземните имат на невидимата страна на Луната база. Но, както отбелязва руският уфолог Вл. Ажажа, лунни бази има и на видимата и на невидимата страна на Луната, например, в близост до кратера Кинг или в хиляда малки безименни кратери около Морето на Смит.

В книгата си „Хроника на Летящите чинии“ той пише: „… ние открихме следи от обитателите на Луната. Това са почти всички геометрични фигури, включително и големи инсталации, стационарни знаци и писма (йероглифи), постройки и конструкции за транспорт, живеене и работа.

Ние открихме Тяхното присъствие по такива признаци като прах, светлини, струи, излизащи от много малки кратери, газ, светлинни лъчи от кратери, които те редовно посещават, кули за приемане на електромагнитни вълни на върховете на най-високите планини.

Видяхме тръби и тръбопроводи, зъбни колела, обширни покривни ръбове, които създават свои конструкции, обекти, които биха могли да бъдат форми на живот. Тези данни идват от ограничен брой фотографии, направени от НАСА“.

Затова може да се каже, че многото изкуствени предмети върху лунната повърхност, странността на нейната орбита (кръгова форма, съответстваща на размера на Луната и Слънцето при наблюдение от Земята, и така нататък), свидетелстват за съществуването на голям брой огромни кухини под повърхността на Луната („камбанна“ вибрация на повърхността при падане на обекти), както и различни гравитационни аномалии; всички това е ясен показател в полза на хипотезата за изкуствения произход на Луната.

И тази хипотеза е много по-различна от официалната позиция на ортодоксалната наука, за която знаем от училищни и университетски учебници. Така че защо за всичко това повечето учени, както и представители на властите предпочитат да пазят мълчание или да го осмиват?

Но има все повече и повече признаци, че през следващите години ще ни открият поне част от тайната за извънземните цивилизации.

Земята търгува с извънземни цивилизации

 Разказ  на Кори Гуд Съществуването на  тази тайна космическа програма е крито щателно и много внимателно от американската и световна общественост вече повече от 75 години. Повечето изследователи- ентусиасти на НЛО смятат, че правителството на САЩ, е придобило извънземна космическа технология от катастрофата в Розуел през 1947 г. – преди близо 70 години. Много от тях вярват, че този случай е успешно използван за т.нар. “обратно инженерство”, което е позволило да се пътува из нашата Слънчева система и извън нея.         Дори и чрез първоначалната ракетна технология през 1960г. , човечеството…

Read More

 

Конспирации: Безумен руски учен от ЦЕРН се опита да отвори “Вратите на ада”

В Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН е  арестуван  руският  физик A. Зюганов,  който с група подчинени му изследователи, е провел особено  “опасни изпитания” на Големия адронен ускорител. След като изпаднал в  състояние на алкохолна или наркотична  еуфория (това не се уточнява), и опирайки се  своите доста високи правомощия, Александър нарежда на подчинените му учени да  ускорят на  пълна мощност гигантския ускорител на частици, което веднага предизвикало  сериозни последици. Станало е  локално земетресение от  3,2 бала по скалата на Рихтер, като са се наблюдавали и изключително силни разряди  на освободената…

Read More

Земен телескоп засне огромен НЛО на Луната (видео)

  Уеб-камерите, инсталирани на телескопите в астрономическата обсерватория в Маями, изненадват с НЛО и други загадъчни явления в космоса, може би не по-малко от снимките, изпратени от марсианските ровъри. Но и в този случай, обществеността получава не  особено много интересен “улов”. Случката сега е от  началото на декември, когато една от камерите на американската обсерватория е заснела полет над Луната на странен сферичен обект, който никак не изглежда като естествено космическо тяло (вижте видеото по-долу ). Това е рядко добро попадение, коментира известният уфолог Скот Уоринг, то може да се…

Read More

 

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *