Преди 80 Години: „Над цяла Испания небето е чисто” – започва ли сега нова гражданска война? (видео)

Широко разпространена е легендата, че привечер на 17 юли 1936 г. радиостанцията в Сеута, в Испанско Мароко, предава неколкократно паролата „Над цяла Испания небето е чисто“, която била уговореният по-рано сигнал за започването на военния метеж срещу законното републиканско правителство в Мадрид.

Какво имаме сега?

Една от главните новини за глобалните медии през последните дни бе референдумът за независимостта на Каталуния, който се проведе от местните власти на 1 октомври 2017 г. За независимостта гласуваха 90%. Срещу независимостта – 10%. Избирателната активност достигна 42% (2 милиона и 200 хиляди от 5 милиона и 300 хиляди човека). Властта в Мадрид счита референдума за незаконен.

Всякакви   говорещи глави в YouTube и телевизията вече втора седмица сочат с пръстите си в небето, в абсурден опит да предскажат какво следва в Каталуния. В Каталуния ще се случи следното: Ще има огромен граждански конфликт, вероятно въоръжен.

Цитираме express.co.uk от 5 октомври:

Испания изпрати два военни конвоя в Каталуния. Снощи бе съобщено, че подразделението AALOG 41 (логистична група за поддръжка № 41), базирано в Арагон, се движи към Каталуния. Точният брой войниците е неизвестен, но според вестник „Ел Конфиденциал“ военният контингент наброява 20 камиона.

А сега отиваме в youtube.com, пишем в търсачката Каталуния, армия, войници и така нататък:

Какви заключения могат да се направят от тези клипове?

На първо място, докато вестничетата пишат за около 20 камиона, в кадрите виждаме подготовка за прехвърляне и самото прехвърляне на най-малко 20 танка, за което вестничетата необяснимо мълчат.

20 танка, това разбира се, не е цяла армия, и дори не е танкова бригада, обаче, за Испания, това е доста. Там има само 300 танка, половината от които са в движение, а от тези, които са в движение далеч не всички са „Леопард 2“.

На второ място, глобалните медии пишат, че нещо някъде е било представено около 4 октомври. Но в YouTube виждаме ешелон с танкове още на 23 септември, т.е. седмица преди референдума и сблъсъците с полицията. Това как да се разбира? Бригадните генерали по някакъв начин са видели бъдещето и са решили превантивно да прехвърлят войски?

Но защо и танкове? Няма как да си представим как танкове могат да усмирят протестите на гражданите. Ако протестите се успокояват с вериги, то тогава разпръскването на демонстрации в този случай се нарича с думата ВОЙНА.

И тази война, по всички сметки, отдавна е планирана от някой. Сега ни показват как официалните шахматисти започнаха да правят своите ходове, но по някаква причина има подозрение, че още  преди началото на партията има някакво съгласие за резултата от мача.

Следим.

 ЕКСТРАОРДИНАРНО ОЛИГАРХИЯ 

Протести в Каталуния (галерия +видео)

В Испания протестираха в подкрепа на референдума за независимост на Каталуния. А кметът на Барселона Ада Колау говори вчера в подкрепа на референдума, като призова каталунците да излязат на улицата и да се борят за правата си. Което те и направиха.   Независимост? В Барселона след ареста на 14 политици започнаха масови протести В Барселона  испанската полиция арестува помощника на заместник-председателя на каталунското правителство Хосеп Мария Хове, както и 13 други чиновници за  подготовката…

Read More

 ОЛИГАРХИЯ СВЯТ 

Европейските лидери знаят, че ислямът ще управлява Европа и вече склониха глави

„Саграда фамилия“ оцеля случайно. Други няма да имат този късмет, пише френският проф. Ги Милиер. И още: „Преди 10 г. историкът Уолтър Лакер каза, че европейската цивилизация умира и ще оцелеят само паметници и музеи. Диагнозата бе прекалено оптимистична Ги Милиер Авторът Ги Милиер е старши сътрудник в Института Gatestone и професор в университета в Париж. Има издадени 27 книги за Франция, Европа, САЩ и Близкия Изток. Автор е на стотици статии, публикувани във Франция, Израел и САЩ. Статията с оригинално заглавие „Ислямското бъдеще на Европа“, която Епицентър.бг ви предлага,…

Read More

Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор на реализацията на събитията. Става дума за норвежкия професор  * Йохан Галтунг. Този  норвежки “Нострадамус” е известен с точните си прогнози на някои забележителни исторически събития, включително  разпадането на Съветския съюз и  “бунта” на площад Тянанмън. Дори и терористичните атаки  в САЩ на 11 септември…

Read More

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *