Интересни неща се случват в Европа!

Интересни неща се случват в Европа. На теб, като гражданин на страна от ЕС ще ти вземат биометрични данни, ще те чипират, ще ти вземат днк проба,кръв, урина и гръбначна течност, на летището ще проверят и в белъото и пастата за зъби дали не носиш нещо опасно и чак тогава ще те пуснат на летището във Франкфурт за да влезнеш в Германия.

А там, оправяй се сам. Ако си гладен, жаден, депресиран или ограбен, твоя си работа, оправяй се.
В същото време Мюмюн се събужда някъде си в палатката си в някое забутано афганско село, прозява се сладко, почесва се дълбокомислено по атрофиралия си ляв ташак и незабавно хвърля паспорта си в печката.


След това нарамва раничката си и тръгва за където му е кеф. Кеф му Германия, кеф му Швеция. След седмица без документи, без да са го проверили кой е, какъв е, Мюмюн вече лениво се изтяга в общежитието в Мюнхен и чака да му донесат хапването, докато грижлива доброволка му реже ноктите на краката, а друга му бърше супата от брадата за да не се нацапа горкичкия Мюмюн.


От този момент натам, Мюмюн вече е грижа на немската държава и тя трябва да внимава на Мюмюн нещо да не му се случи, да не остане недоволен, да се почувства нещастен.


Мюмюн е златното бъдеще на Германия и ще бъде обгрижван като писано яйце. А мюмюновци са хиляди и всеки ден щастливо звънкат в дома и разправят какъв рай е и как малоумните немци са готови и да му се кланят само и само Мюмюн да е щастлив.


И като слушат тези приказки от Хиляда и една нощ, все повече и повече Мюмюновци награбват раницата, придвидливо хвърлят паспортите си и потеглят за Европата.


А в същото време, ти, гражданина на ЕС псуваш митничари, бюрократи, съдба и богове докато подреждаш разхвърляния си куфар на летището.


Това е новата, демократична и мулти-култи Европа, честита да ни е!!!

Зоран Михалковв, ФБ
 ОЛИГАРХИЯ СВЯТ 

Европейските лидери знаят, че ислямът ще управлява Европа и вече склониха глави

„Саграда фамилия“ оцеля случайно. Други няма да имат този късмет, пише френският проф. Ги Милиер. И още: „Преди 10 г. историкът Уолтър Лакер каза, че европейската цивилизация умира и ще оцелеят само паметници и музеи. Диагнозата бе прекалено оптимистична Ги Милиер Авторът Ги Милиер е старши сътрудник в Института Gatestone и професор в университета в Париж. Има издадени 27 книги за Франция, Европа, САЩ и Близкия Изток. Автор е на стотици статии, публикувани във Франция, Израел и САЩ. Статията с оригинално заглавие „Ислямското бъдеще на Европа“, която Епицентър.бг ви предлага,…

Read More

Лейди Гага: Принц Чарлз “не е човек”, а рептил

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е “хибрид, който може да се променя от  човек във  форма на рептил”, пише yournewswire.com. И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на такава трансформация “с очите си.” И, според нея, това е било предупреждение към нея за да “се върне към протокола” и “да започне да играе по техните правила.” Лейди Гага се срещна с принц Чарлз на Royal Variety Performance в Лондон (на снимката) на 7…

Read More

Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

Сирийският професор политолог Басам Тиби заяви, че арабските мигранти смятат германските жени за „леки“ и че страната ще бъде свидетел на „дълбоки социални конфликти“ заради политиката на канцлера Ангела Меркел на отворени граници, предаде Breitbart. Според учения, който живее в Германия, мъжете араби идват в страната очаквайки „страхотни апартаменти, руси жени и социална държава“. Той добави, че данъкоплатците дават на мигрантите повече от очакваното, но предупреди, че арабите смятат, че гостоприемството е недостатъчно. Посочвайки, че двустайните апартаменти се смятат за лукс в Кайро, професорът посочи, че познава 18-годишни мигранти, всеки…

Read More

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *