Учените откриха място, където човек може да стане безсмъртен

Астрофизици , които се занимават с изучаването на черните дупки, предполагат, че ако човек се окаже  близо до тази космическа аномалия, тогава той ще престане да остарява, съобщава Би Би Си.

Учените обясняват това с факта, че около черните дупки поради огромната им маса се получава  изкривяване на пространството и времето. Следователно, колкото по-близък е човек до  този космически обект, толкова по-бавно ще тече  времето за него. По този начин, докато Земята изминат няколко милиона години, за човека близо до черната дупка ще са изтекли само  няколко секунди.

Но да се избегне  старостта по този начин е възможно само на теория. На практика всяко тяло, което е  достатъчно близо до черна дупка, ще бъде разкъсано на безброй клетки, което естествено ще доведе до неговата смърт.

Освен това има и друга известна теория за черните дупки. Известният теоретичен физик Стивън Хокинг счита, че черните дупки представляват път в  алтернативна Вселена.

Хокинг е уверен, че всичко, което попадне в черна дупка, може да премине в друга реалност, така наречената паралелна Вселена. Физикът се шегува, че няма да лети до някоя черна дупка, тъй като според неговата теория е невъзможно да се върне.

 

Ако искате много силно нещо и яростно вярвате, че ще се появи в живота ви, Вселената ще ви го даде!

Естер Хикс е американска писателка и лектор. Тя, заедно със съпруга си Джери Хикс, са автори на поредица книги за учението на Абрахаам, представящо Закона за привличането и механизмите, по които той действа. “Druginovini”  споделя няколко цитата, които ще ви помогнат по пътя към осъществяването на вашите желания и за постигането на живот, за който мечтаете… 1. Най-големият подарък, който можете да дадете на друго човешко същество, е собственото ви щастие. 2. Ако нещо, което искате, все още се бави, причината е само една: фокусирате се повече върху неговото отсъствие,…

Read More

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *