Петицията с искането Дж. Сорос да бъде обявен за терорист е подписана от над 139 000

Броят на американските граждани, поставили своя подпис под петицията за обявяването на Джордж Сорос за терорист  е над 139 000 човека.

Само 100 000 подписа са необходими, за да може администрацията на Белия дом да започне официално да разглежда обръщението. В текста на петицията се казва, че:

 „Джордж Сорос умишлено и трайно е правил опити да дестабилизира държавата и да извършва актове на насилие срещу САЩ и американските граждани. Той е създал и финансирал десетки и вероятно стотици организации, целта на които е била да използват терористични тактики по модела на Алински за разрушаване на конституционния строй в САЩ“. 

Отбелязва се също така, че подписалите обръщението към Белия дом призовават правителството да обяви Сорос и всички негови организации и техния персонал за терористи, и да конфискува имуществото и активите на милиардера, както и на неговия персонал.

Петицията бе качена на сайта на Белия дом на 20 август.

Към 1 септември броят на подписалите петицията   бе  60 000.

Днес (06.09.2017 г.) петицията е подписана от 139 805 човека.

Източник: petitions.whitehouse.gov

bultimes.com

 

Подпишете Джордж Сорос да бъде обявен за терорист и за изземане на всичките активи на свързаните му организации съгласно законите RICO и NDAA

На сайта за петиции на Белия дом е инициирана подписка с интересното  заглавие: Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations’ assets under RICO and NDAA law. Досега, от 20 август, са събрани 20 329 подписа. За да отговори Белият дом на петицията, са необходими 100 000 подписа, като срокът за събирането им изтича на 19 септември.

Целият текст>>>

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *