Напрежението между САЩ и Русия нараства: Путин заяви, че може да намали броя на американските представители до 300

Според Владимир Путин броят на американските представители, работещи в Русия, може да бъде намален до 300.

Руският президент Владимир Путин заяви на пресконференция на  срещата на върха  БРИКС, че Русия си запазва правото да съкрати броя на американските дипломати на територията си.

Според руския лидер Москва и Вашингтон са се договорили  да изравнят броя на дипломатите в техните страни. Сега в САЩ работят 300 руски  дипломати и 155 служители в ООН, докато в Русия има около 1300 американски представители.

Затова си запазваме правото да вземем решение и по този брой на американските дипломати, но ние засега няма да го направим, ще  видим как ще се развие ситуацията „, каза Тас.

Освен това руският президент обеща да поръча на  Министерството на външните работи да се обърне към  американските съдилища за изземванетo на рускиа дипломатическа собственост.

Срещата на върха на ръководителите на страните от БРИКС се проведе в китайския град Ксиамен на 4 и 5 септември.

 

 

Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (видео)

От момента, в който  Доналд Тръмп само  обяви кандидатурата си за президент на САЩ, към него бяха приковани милиони очи, на които не  им убягна факта, че с фигурата на бъдещия президент на САЩ са  свързани много странни, понякога мистични факти. Като този, че  кандидатът за президент Доналд Тръмп и съперничката  му Хилъри Клинтън, се споменават във филма “Умирай трудно 3”: Персонажи с името Тръмп също така присъстват и  в няколко други американски филми: На много странните  и мистериозни стенописи в не по-малко странното и загадъчно летище Денвър (Denver International…

Read More

 

Норвежкият Нострадамус Й. Галтунг, предсказал разпадането на СССР, твърди, че Доналд Тръмп ще предизвика колапса на САЩ

Може да е изненадващо, но в света има хора, които прогнозират с изключителна прецизност   развитието на събития, които са от голямо значение за цялата планета. Разбира се, в подробностите и детайлите могат да бъдат намерени малки разминавания, но те не влияят особено на общия вектор на реализацията на събитията. Става дума за норвежкия професор  * Йохан Галтунг. Този  норвежки “Нострадамус” е известен с точните си прогнози на някои забележителни исторически събития, включително  разпадането на Съветския съюз и  “бунта” на площад Тянанмън. Дори и терористичните атаки  в САЩ на 11 септември…

Read More

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *