Най-странният актьор – Киану Рийвс – днес навърши 53 години (видео)

На днешния ден преди 53 години е роден, може би, най -странният американски актьор, режисьор, продуцент и музикант Киану Рийвс.

Ето един текст, за който се твърди че е писан от него:

Киану Рийвс: Виждате ли хората зад мен?

Те бързат за работа, не обръщайки внимание на нищо. Понякога ние толкова сме унесени в ежедневните си задължения, че забравяме да се насладим на красотата на живота. Ние сме като зомбита. Повдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си.

Кажете „здравей“ на някой, който виждате. Прегърнете някого, ако чувствате, че изпитва болка. Помогнете на някого. Всеки ден трябва да се живее, сякаш е последният.

Хората не знаят нещо за мен: преди няколко години бях в депресия. Никога не казах за това на никог. Трябваше да намеря свой начин да я преодолея. Човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив – бях самият аз.

Всеки ден е ценен, и нека да се отнасяме така към него. Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живейте днес!

А защо е странен ли? Нека си припомним:

 

Киану Рийвс – пътешественикът във времето (видео)

Уфолози от САЩ направиха невероятно предположение: Актьорът Киану Рийвс се оказва, че е безсмъртен човек, или, най-малкото, пътешественик във времето. Може би, предполагат уфолозите, Рийвс използва използва извънземни познания… Целият текст: „Киану Рийвс – пътешественикът във времето (видео)“

Киану Рийвс: За мен всичко свърши – няма да имам деца

Най-самотният сред холивудските звезди, заклетият ерген Киану Рийвс изигра поредната роля, която отразява трагичните факти от биографията му, и призна, че той няма надежда за щастлив семеен живот, защото е …Целият текст: „Киану Рийвс: За мен всичко свърши – няма да имам деца“

Киану Рийвс е безсмъртен?

Има един много интересен сайт за Киану Рийвс, където се опитват да докажат, че той е живял повече от 1000 години – www.keanuisimmortal.com/ Представяме ви някои интересни неща от… Целият текст: „Киану Рийвс е безсмъртен?“

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *