Елитният банкер Р. Бернар, разобличил дейността на илюминатите, е намерен мъртъв при мистериозни обстоятелства (видео)

Роналд Бернар, елитен холандски банкер, който разкри финансовата индустрия на илюминатите в поредица телевизионни интервюта, беше открит мъртъв във Флорида. Той е бил на 61 години, съобщава newspunch.com.

Бернард, който е бил на 61 години, е живял в Себринг, Флорида, през последната година след брака си с американка. От офиса на шерифа в окръг Highland заявиха, че Роналд Бернар се е обадил на 911 в 3:46 часа, като е казал, че се е изгубил след като тръгнал на разходка в 1 час. Това се е случило в резерват в западната част на Sun ‘n Lake в Себринг.

Повече от дузина помощници на шерифа, заедно с подразделения на K-9, въздушна единици от Highland и Полк, следотърсачи с ATV и представители на Флоридската комисия за опазване на дивата природа, започват да издирват Роналд Бернар.

„Теренът беше много сложен и търсачите понякога газеха в дълбока вода, когато се опитваха да намерят мястото, посочено от него – каза шерифът.

Специалистите се опитали да засекат мястото на мобилния му телефон, но той показвал различни места, а Бернар звънял няколко пъти и казвал, че животът му е в опасност. Но той продължавал да се движи, въпреки факта, че му е казано да остане на мястото си, казват от полицията. Последният контакт на диспечерите с бившия банкер е бил в 18:13 часа.

В 20:24 хеликоптер забелязва Бернар, който лежал с лице надолу в плитка вода, на около 300 ярда от последното известно местонахождение на мобилния му телефон и на 2.8 км от пътеката на булевардите Сан N Lake и Balboa.

Причината за смъртта ще бъде определена от лекарите.

Роналд Бернар се изявява като изобличител на окултни практики и детски жертвоприношения в кръговете на банковия елит в началото на тази година. Разказвайки подробности за това, как илюминатите използват детски жертвоприношения за да проверят и да изнудва своите членове, той казва, че той е бил помолен да жертва дете на парти.

„Бях предупреден, когато се включих в това – Не го прави, ако не можеш да замразиш съвестта си на 100% във фризера. Тогава се засмях, но това не беше шега.

„Тренирах да стана психопат, но не успях.“

Описвайки периода, когато неговият „фризер започва да работи неправилно“, Роналд разказва и истории за съсипването на национални икономики и кампанията за фалити. Тези действия доведоха до самоубийства и разрушения – „успехи“, които заслужават да бъдат отпразнувани, според думите на негови колеги- банкери.

В Ютуб има десетки клипове с изявленията на бенкера.

Крокодилските сълзи на “Дойче веле” за мигрантите: Те живеят в чакане и в страх

Германия има проблем. Бежанците изведнъж станаха невидими. Но какво се случва в главите им? Те се чувстват под всеобщо подозрение, а в същото време – по инстинкт от родните си страни – не вярват на германските власти. Държавата трябва да внимава да не ги изпусне, пише в своята колонка нашият колега Джафар  Абдул Карим. Предлагаме Ви я със съкращения. Отидох в този приют за бежанци в Хамбург с един въпрос: Кой всъщност е бил 26-годишният Ахмад А., който наскоро уби с нож един човек в хамбургски мол и рани още…

Целият текст

Частните съдебни изпълнители – паралелната държава в държавата

Тяхната тарифа всъщност е инструментът, узаконяващ абсурдно и незаконно надписване на сметката именно от самите тях „Риба се лови в мътни води“. Така е казал народният гений и никога не ни е лъгал. А ние обръгнахме. И вече не помним и не вярваме на мъдростта му. Изгубени в борбата за физическо оцеляване, когато някой злободневно ни прошепне, или направо изкрещи в ухото – „предизборно“, „задкулисни политбракове и разводи“, „любовницата като съпруга“ или „правата на папарака с журналистическа карта“, и изведнъж забравяме за сянката на глобалната геополитика, метаните ни пред танте…

Целият текст

 

Филм-катастрофа: Каква ще бъде Третата световна война? (видео)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ.  Той започва с един малък урок по демография: Авторът показва колко са хората, които са се раждали и умирали на нашата планета за целия период на съществуването на човека и колко хора живеят на Земята в момента. Според Халоран, Трета световна война може да стане един вид екстраполация на последствията от разрушенията, причинени от хвърлените през 1945 г. над Хирошима и Нагасаки бомби, за сметка на увеличаване на разрушителната им сила и броят на бойните глави. Режисьорът се се опитал да изследва масовата размяна на ядрени удари, тоест ситуация,…

Целият текст

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *