Елитният банкер Р. Бернар, разобличил дейността на илюминатите, е намерен мъртъв при мистериозни обстоятелства (видео)

Роналд Бернар, елитен холандски банкер, който разкри финансовата индустрия на илюминатите в поредица телевизионни интервюта, беше открит мъртъв във Флорида. Той е бил на 61 години, съобщава newspunch.com.

Бернард, който е бил на 61 години, е живял в Себринг, Флорида, през последната година след брака си с американка. От офиса на шерифа в окръг Highland заявиха, че Роналд Бернар се е обадил на 911 в 3:46 часа, като е казал, че се е изгубил след като тръгнал на разходка в 1 час. Това се е случило в резерват в западната част на Sun ‘n Lake в Себринг.

Повече от дузина помощници на шерифа, заедно с подразделения на K-9, въздушна единици от Highland и Полк, следотърсачи с ATV и представители на Флоридската комисия за опазване на дивата природа, започват да издирват Роналд Бернар.

„Теренът беше много сложен и търсачите понякога газеха в дълбока вода, когато се опитваха да намерят мястото, посочено от него – каза шерифът.

Специалистите се опитали да засекат мястото на мобилния му телефон, но той показвал различни места, а Бернар звънял няколко пъти и казвал, че животът му е в опасност. Но той продължавал да се движи, въпреки факта, че му е казано да остане на мястото си, казват от полицията. Последният контакт на диспечерите с бившия банкер е бил в 18:13 часа.

В 20:24 хеликоптер забелязва Бернар, който лежал с лице надолу в плитка вода, на около 300 ярда от последното известно местонахождение на мобилния му телефон и на 2.8 км от пътеката на булевардите Сан N Lake и Balboa.

Причината за смъртта ще бъде определена от лекарите.

Роналд Бернар се изявява като изобличител на окултни практики и детски жертвоприношения в кръговете на банковия елит в началото на тази година. Разказвайки подробности за това, как илюминатите използват детски жертвоприношения за да проверят и да изнудва своите членове, той казва, че той е бил помолен да жертва дете на парти.

„Бях предупреден, когато се включих в това – Не го прави, ако не можеш да замразиш съвестта си на 100% във фризера. Тогава се засмях, но това не беше шега.

„Тренирах да стана психопат, но не успях.“

Описвайки периода, когато неговият „фризер започва да работи неправилно“, Роналд разказва и истории за съсипването на национални икономики и кампанията за фалити. Тези действия доведоха до самоубийства и разрушения – „успехи“, които заслужават да бъдат отпразнувани, според думите на негови колеги- банкери.

В Ютуб има десетки клипове с изявленията на бенкера.

Крокодилските сълзи на “Дойче веле” за мигрантите: Те живеят в чакане и в страх

Германия има проблем. Бежанците изведнъж станаха невидими. Но какво се случва в главите им? Те се чувстват под всеобщо подозрение, а в същото време – по инстинкт от родните си страни – не вярват на германските власти. Държавата трябва да внимава да не ги изпусне, пише в своята колонка нашият колега Джафар  Абдул Карим. Предлагаме Ви я със съкращения. Отидох в този приют за бежанци в Хамбург с един въпрос: Кой всъщност е бил 26-годишният Ахмад А., който наскоро уби с нож един човек в хамбургски мол и рани още…

Целият текст

Частните съдебни изпълнители – паралелната държава в държавата

Тяхната тарифа всъщност е инструментът, узаконяващ абсурдно и незаконно надписване на сметката именно от самите тях „Риба се лови в мътни води“. Така е казал народният гений и никога не ни е лъгал. А ние обръгнахме. И вече не помним и не вярваме на мъдростта му. Изгубени в борбата за физическо оцеляване, когато някой злободневно ни прошепне, или направо изкрещи в ухото – „предизборно“, „задкулисни политбракове и разводи“, „любовницата като съпруга“ или „правата на папарака с журналистическа карта“, и изведнъж забравяме за сянката на глобалната геополитика, метаните ни пред танте…

Целият текст

 

Филм-катастрофа: Каква ще бъде Третата световна война? (видео)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ.  Той започва с един малък урок по демография: Авторът показва колко са хората, които са се раждали и умирали на нашата планета за целия период на съществуването на човека и колко хора живеят на Земята в момента. Според Халоран, Трета световна война може да стане един вид екстраполация на последствията от разрушенията, причинени от хвърлените през 1945 г. над Хирошима и Нагасаки бомби, за сметка на увеличаване на разрушителната им сила и броят на бойните глави. Режисьорът се се опитал да изследва масовата размяна на ядрени удари, тоест ситуация,…

Целият текст

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *