Мистериозен севернокорейски календар с обратно броене до неделя, 27 август. Какво е посланието? (видео)

Мистериозен севернокорейски календар отброява времето до 27-ми август, неделя, в последното пропагандно видео със заплаха от ядрена война, която ще изпрати в гробищата президента Тръмп.

В зловещо ярко червено заглавие на Drudge Report  във вторник 22 август,

позоваващо се на този материал Fox News (http://www.foxnews.com/world/2017/08/22/north-korea-shipments-to-syrias-chemical-arms-agency-intercepted-as-it-warns-ruthless-retaliation-over-us-south-korea-drills.html) , виждаме, че Северна Корея в последния си пропаганден клип е изпратила президента Тръмп в гробищата, както се вижда във видеоклипа по-долу.

В края на видеото можете да видите мистериозния „календар с обратно броене“, който отброява времето до неделя, 27 август, която дата мистериозно е маркирана.

Северна Корея изпраща послание до своя народ за предстояща ядрена война?

В друг нов материал от Washington Post, се съобщава, че Китай призова САЩ незабавно да вдигнат санкциите срещу Северна Корея, като предупреждава, че ако продължат да се прилагат санкции, такива наказателни мерки ще навредят на отношенията между САЩ и Китай.

Според този материал, военни действия, изглежда, могат да започнат, и китайското Министерството на външните работи намеква, че именно САЩ са виновни за това, което ние сега наблюдаваме там и до разрушителна глобална война може да довeде само една грешка или случайност.

Дали точно за това предупреждава последният севернокорейски пропаганден клип, който предскаже как това може в крайна сметка да приключи и да се изпрати Тръмп до гробището?

Въпреки, че мистериозният „календар с обратно броене“ може и нищо да не означава, както пише La Times (http://www.latimes.com/world/asia/la-fg-us-south-korea-drills-20170821-story.html) , американските военни учения, които наскоро започнаха на Корейския полуостров заедно с Южна Корея, за пореден път поставиха отношенията със Северна Корея на опасно ниво, и както четем в Express (http://www.express.co.uk/news/world/843870/north-korea-latest-news-usa-attack-nuclear-war-kim-jong-un-donald-trump) , Северна Корея за стотен път предупреди Съединените щати на подготовката за „неконтролируема ядрена война“ и „безмилостен удар“, защото кризата на полуострова е достигнала връхната си точка.

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

(Visited 70 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *