Джон Tайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и заедно с новата организация „12 маймуни“ ще се опитат да спасят света! Част 1. (видео)

 

„Аз се върнах за да спася Вас и Нас“

Светът е застанал на ръба! И много странни неща започват да се случват в този свят!

Но нека започнем от самото начало. От февруари тази година, от различни региони, различни щати в САЩ, започнаха да пристигат съобщения – властите са загрижени от това, че на техните територии започнаха да се появяват рисунки по  къщите – трафарети от филма * „12 маймуни“.

Първи алармира за това John Urquhart, шериф на окръг Кинг, Вашингтон.

През февруари той заяви: „Тези трафарети от филма „12 маймуни“ „замърсяват нашия окръг и безпокоят гражданите“.

През март, в ново изявление, той е по-малко сдържан: „Искам да предупредя всички, които наричат ​​себе си организация „12 маймуни“. Спрете да рисувате по стените и да разпространявате заплахи. Ние не се страхуваме от маймуни. „

През април на въпрос на журналисти за организацията „12 маймуни“, той   каза: „Ние разследваме този въпрос. Жителите на Кинг са защитени. Ние ще намерим и ще накажем всички онези, които заплашват нашия начин на живот. „

Но мистериозната организация „12 маймуни“ като във филма, започна да действа не само в щата Вашингтон.

Аризона- март 2017 г. От 5-те окръга на Аризона постъпват съобщения, че по стените се появяват рисунки от филма „12 маймуни“.

Кънектикът – март 2017 г. На обществените сгради се появиха рисунки от „12 маймуни“. Жителите са обезпокоени.

Арканзас – март 2017 г. Заместник- шерифът заяви пред репортери: „Нека тези шаблони с маймуни и съобщения по електронната поща да не плашат хората.“

Окръг Колумбия – август 2017. Властите казват, че търпението им е се е изчерпало. Те започват борба с организация, която нарича себе си – „12 маймуни“.

Флорида – май 2017 г. Сенаторът Бил Нелсън заяви пред местните репортери: „Вие нормални ли сте? Какви „12 маймуни?“ Това са хулиганстващи  фенове на филма. Няма работа и младежите се чудят какво да правят. Политиците трябва да мислят за това, а не за някакви си трафарети. „

Айдахо – май 2017 г. Властите предупреждават жителите: „Не се страхувайте от съобщения от организацията „12 маймуни. Не обръщайте внимание на техните рисунки по стените. „

Илинойс – юни 2017 г. Общинските власти се обърнаха към жителите с молба: „Уведомете ни за всички случаи, когато по стените започнат да рисуват маймуни.“

Кентъки – юни 2017 г. Щатската полиция в Кентъки направи изявление: „Ние сериозно ще накажем всички, които са свързани с организацията „12 маймуни“.

Мичиган- юли 2017 г. Губернаторът Рик Снайдър успокои жителите: „Искам да ви успокоя. Трафаретите по вашите домове и съобщенията на електронната ви поща от „12 маймуни“ е шега. Не вярвайте на това, което те   ви пишат. Уверявам ви, че щатската полиция ще се справи с всички тези шеги. Посегателство върху частната собственост – това не е шега, а федерално престъпление „.

И така – появи се тайна, нелегална организация „12 маймуни“. Но какво  иска тя?

Сега ние знаем:

„12 маймуни“ се борят със световния елит, с Новия световен ред и срещу Трета световна война.

А през юли 2017 г. организацията „12 маймуни“ бе оглавена от известния „Пътешественик във времето“ Джон Тайтър.

Той се върна !!!

За какво? Защо?

За това ще разкажем по-късно.

Джон Tайтър ще направи обръщение към човечеството, да отговори на въпроси и ще поиска човечеството да не унищожава бъдещето. Както той казва: „Върнах се, за да спася Вас и Нас“.

Моментът на появата на неговата капсула на времето в Мексико над вулкана Попокатепетъл случайно е бил заснет от очевидци:

Получил се е бъг в програмата и Джон се оказал в Мексико. Но той пристигна в Америка и сега той е с нас!!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ..

Оригинал

* „Дванайсет маймуни“ (на английски: Twelve Monkeys) е американски филм от 1995 година за пътуване във времето, написан в съавторство с Дейвид Уеб Пийпълс и режисиран от Тери Гилиъм. Разказва се за проблемите на времето и паметта, като е вдъхновен от краткия филм „La Jetée“.Във филма участват Брус Уилис, Маделин Стоу и Брад Пит.

А може и така: „12 маймуни“ да са фалшива организация, която да отклони общественото внимание, в посока, желана от илюминатите?

 

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *