Джон Tайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и заедно с новата организация „12 маймуни“ ще се опитат да спасят света! Част 1. (видео)

 

„Аз се върнах за да спася Вас и Нас“

Светът е застанал на ръба! И много странни неща започват да се случват в този свят!

Но нека започнем от самото начало. От февруари тази година, от различни региони, различни щати в САЩ, започнаха да пристигат съобщения – властите са загрижени от това, че на техните територии започнаха да се появяват рисунки по  къщите – трафарети от филма * „12 маймуни“.

Първи алармира за това John Urquhart, шериф на окръг Кинг, Вашингтон.

През февруари той заяви: „Тези трафарети от филма „12 маймуни“ „замърсяват нашия окръг и безпокоят гражданите“.

През март, в ново изявление, той е по-малко сдържан: „Искам да предупредя всички, които наричат ​​себе си организация „12 маймуни“. Спрете да рисувате по стените и да разпространявате заплахи. Ние не се страхуваме от маймуни. „

През април на въпрос на журналисти за организацията „12 маймуни“, той   каза: „Ние разследваме този въпрос. Жителите на Кинг са защитени. Ние ще намерим и ще накажем всички онези, които заплашват нашия начин на живот. „

Но мистериозната организация „12 маймуни“ като във филма, започна да действа не само в щата Вашингтон.

Аризона- март 2017 г. От 5-те окръга на Аризона постъпват съобщения, че по стените се появяват рисунки от филма „12 маймуни“.

Кънектикът – март 2017 г. На обществените сгради се появиха рисунки от „12 маймуни“. Жителите са обезпокоени.

Арканзас – март 2017 г. Заместник- шерифът заяви пред репортери: „Нека тези шаблони с маймуни и съобщения по електронната поща да не плашат хората.“

Окръг Колумбия – август 2017. Властите казват, че търпението им е се е изчерпало. Те започват борба с организация, която нарича себе си – „12 маймуни“.

Флорида – май 2017 г. Сенаторът Бил Нелсън заяви пред местните репортери: „Вие нормални ли сте? Какви „12 маймуни?“ Това са хулиганстващи  фенове на филма. Няма работа и младежите се чудят какво да правят. Политиците трябва да мислят за това, а не за някакви си трафарети. „

Айдахо – май 2017 г. Властите предупреждават жителите: „Не се страхувайте от съобщения от организацията „12 маймуни. Не обръщайте внимание на техните рисунки по стените. „

Илинойс – юни 2017 г. Общинските власти се обърнаха към жителите с молба: „Уведомете ни за всички случаи, когато по стените започнат да рисуват маймуни.“

Кентъки – юни 2017 г. Щатската полиция в Кентъки направи изявление: „Ние сериозно ще накажем всички, които са свързани с организацията „12 маймуни“.

Мичиган- юли 2017 г. Губернаторът Рик Снайдър успокои жителите: „Искам да ви успокоя. Трафаретите по вашите домове и съобщенията на електронната ви поща от „12 маймуни“ е шега. Не вярвайте на това, което те   ви пишат. Уверявам ви, че щатската полиция ще се справи с всички тези шеги. Посегателство върху частната собственост – това не е шега, а федерално престъпление „.

И така – появи се тайна, нелегална организация „12 маймуни“. Но какво  иска тя?

Сега ние знаем:

„12 маймуни“ се борят със световния елит, с Новия световен ред и срещу Трета световна война.

А през юли 2017 г. организацията „12 маймуни“ бе оглавена от известния „Пътешественик във времето“ Джон Тайтър.

Той се върна !!!

За какво? Защо?

За това ще разкажем по-късно.

Джон Tайтър ще направи обръщение към човечеството, да отговори на въпроси и ще поиска човечеството да не унищожава бъдещето. Както той казва: „Върнах се, за да спася Вас и Нас“.

Моментът на появата на неговата капсула на времето в Мексико над вулкана Попокатепетъл случайно е бил заснет от очевидци:

Получил се е бъг в програмата и Джон се оказал в Мексико. Но той пристигна в Америка и сега той е с нас!!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ..

Оригинал

* „Дванайсет маймуни“ (на английски: Twelve Monkeys) е американски филм от 1995 година за пътуване във времето, написан в съавторство с Дейвид Уеб Пийпълс и режисиран от Тери Гилиъм. Разказва се за проблемите на времето и паметта, като е вдъхновен от краткия филм „La Jetée“.Във филма участват Брус Уилис, Маделин Стоу и Брад Пит.

А може и така: „12 маймуни“ да са фалшива организация, която да отклони общественото внимание, в посока, желана от илюминатите?

 

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *