Конспирации: Безумен руски учен от ЦЕРН се опита да отвори „Вратите на ада“

В Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН е  арестуван  руският  физик A. Зюганов,  който с група подчинени му изследователи, е провел особено  „опасни изпитания“ на Големия адронен ускорител.

След като изпаднал в  състояние на алкохолна или наркотична  еуфория (това не се уточнява), и опирайки се  своите доста високи правомощия, Александър нарежда на подчинените му учени да  ускорят на  пълна мощност гигантския ускорител на частици, което веднага предизвикало  сериозни последици.

Станало е  локално земетресение от  3,2 бала по скалата на Рихтер, като са се наблюдавали и изключително силни разряди  на освободената енергия,  сравнима с мощни  светкавици.

Въпреки че ускорителят не е претърпял сериозни щети, с изключение на предпазните кондензатори, които, между другото, струват хиляди евро, комисията, която разследва инцидента все още не стигнала  до заключение за реалните последствия от такава безумна постъпка.

Историята на това безразсъдство

Александър Зюганов се присъединява  към международния екип от изследователи в ЦЕРН преди около пет години. От първия ден той се превръща в безмилостен критик на протонния линеен ускорител и на цялата работа на Европейската организация за ядрени изследвания. Ето какво казва за него колегата му,  румънския физик  Ю. Малания:

„Той е човек на крайностите и има необуздан темперамент. Безспорно Зюганов е талантлив учен, един от най-великите умове на света сега, но този човек по природа е като вулкан.

Освен това  той е много нетърпелив, иска всичко да форсира, по негово мнение, например, ние отдавна е трябвало да колонизираме не само  Луната, но и Марс. В същото време Александър е изключително амбициозен, затова  се опитва да остави незаличима следа в науката, при това на всяка цена …“

В интервю за научно списание Зюганов с цялата си прямота и предизвикателна откровеност  заявява, че, според него, екипът на CERN   е едно сборище от идиоти, неспособни на велики стъпки и открития и нещо повече – те  не могат  да разберат неговия гений, значението на работата, която върши.

Манията за създаването на черна дупка

Скандалният руски физик е бил маниакално обзет да се сдобие със  знания за тъмната материя и изследването на черните дупки.

Както уточнява  френският журналист Жана Льогран, която специално се занимава с тази тема, стара и неизменна мечта на Зюганов е създаването на черна дупка с помощта на ускорителя, така че той е привърженик на увеличаване на потенциала на ускорителя и  настоявал  да се ускорят частиците до предела, например,  хиляди пъти по-бързо, отколкото сега се практикува.

Въпреки това останалите  учени в ЦЕРН се противопоставят на такива драстични мерки, а необузданото бързане на руския учен просто ги плаши.

Между другото трябва да се каже, че дори главата на католическата църква , папа Франциск, миналата година предупреди, че учените от ЦЕРН  твърде много се увличат в ядрените си изследвания, което  може да се превърне в бедствие за човечеството, защото с помощта на Големия адронен ускорител е лесно да се отворят „Вратите на ада.“

И това е първият опит това да се направи –  да отвори тези ужасни врати,  се  е опитал безумният руски физик …

(Visited 30 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *