Защо Ватикана крие истинската история на човечеството? (видео)

Всеки, който се опитва да направи дори повърхностен, но независим анализ на съвременната история, не може да не забележи, че историята много пъти е пренаписвана от някакви много могъщи сили, които не   само внимателно следят за появата на каквито и да било археологически артефакти, но също така осигуряват „авторитетни становища“ на академици под формата на учебници за училищата и свръхпрецизни „научни трудове „.

Но ако анализът не е повърхностен, а строго научен, задълбочен, изследователят ще стигне до още по-ужасно заключение. Заключението, че историята не е била пренаписана, а е ИЗМИСЛЕНА, създадена само на хартия, от нищо, от нулата. А една от най-могъщи сили, ангажирани с измислиците, е била и все още е … Ватикана.

Много хора вярват, че някога хората са били питекантропи и неандарталци, катерили са се по дърветата, докато не се се научили да ходят прави. Едва по-късно са се превърнали в съвременни  хора. НО! Фактите сочат друго.

За обяснение на подобни находки са измислени много „теории“, чак до предположението, че някои индианци са деформирали сами черепите на своите деца, така че те да отговарят на приетите канони на красота в племето. Но откъде са се появили тези канони, академичните среди по някаква странна причина не обясняват.

А тези черепи (да не говорим за скелетите на гигантите) се срещат доста много, и в теглови еквивалент те са много тонове. В същото време ако ние съберем от музеите Всичко, което е останало от австралопитеците, всички експонати ще се съберат само на една маса. В случая  с преходните видове става дума за събрани на десетки места по целия свят десет кости, от които антрополозите правят така наречената „реконструкция“

Защо зад прикриването на произхода на човечеството стоят не някакви представители на академичните среди-дарвинистите, а именно Ватикана? Защото всичките нейни храмове и църкви, са построени върху така наречените „езически обекти“, тоест още една измислица на Ватикана. В действителност по време на строителството става дума само за прикриване на останките на допотопна цивилизация, които не са покрити с пясък и тиня, т.е., които са се намирали директно на повърхността и  биха предизвикали у новите поколения доста въпроси.

При това някои от скритите древни сгради определено са били (и вероятно все още са!) надпространствени портали, изградени или от пътешестващи далеч в космоса извънземни, или от предците на съвременните хора, притежаващи немислими за нас висши технологии. Възможно е,  в сравнение с нас те да  са били различен, много по-съвършен вид. И тези древни високоразвити строители несъмнено са живели на Земята.

Ако широката общественост знаеше за тази цивилизация преди нас, дори и през 19-ти век, глобалната държава  нямаше да получи необходимия и контрол над населението.

Поради това в началото започват да действат тълкувателите на Библията, разказващи за някакви „диви езичници“ и примитивен свят „преди потопа“. Близо до 20-ти век, когато паствата стават по-умни – ролята на свещениците се поема от учените, които казват всичко това с други думи, но по принцип то е абсолютно същото.

За щастие постепенно всички тези балони започват да гърмят един по един и днес е много вълнуващо да наблюдаваме, как любопитни независими изследователи изкопават повече доказателства за велика древна цивилизация (или цивилизации).

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *