Папа Франциск отмени сензационното възвание, планирано за 8 януари, „за да не предизвика паника“

 

Сензационното възвание на папа Франциск, което се очакваше на  8 януари 2017 г., за което в края на миналата година съобщиха източници от Ватикана, и за което  също така  предупреди в шифрована форма и  Радио Ватикана и което  чакаха привържениците на конспиративни теории по целия свят, ние така и не чухме! Защо?

Според информацията, която идва от  Ватикана, причината за отмяната на това възвание, планирано от папата за 8 януари 2017 г.,  са опасенията на  Ватикана от  обществената реакция към него.

Държавният секретар на Ватикана Пиетро Паролин е разубедил Франциск да обяви възванието си, „за да не се предизвика паника.“

Какво е искал да ни каже Франциск : Да направи глобално Разкритие или да ни предупреди за предстоящо Събитие? Поне засега  не знаем…

The Pope dissuaded to release a sensational appeal on 8 January, „in order not to sow panic“.

Повече за несъстоялото се възвание на Франциск ТУК и ТУК.

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.