В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена.

bigПредставете си, че в деня на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека се съберат хиляди пияни мъже от европейски произход,работещи в Саудитска Арабия и започнат да нападат местните жени,да им бъркат под полите,да им грабят телефоните,портмонетата и бижутата, да ги насилват сексуално.

Или си представете Истанбул по време на Рамазана,хиляда пияни руски туристи да се настанят пред главната джамия и да започнат да нападат и изнасилват турски жени,да се гаврят с тях пред погледа на десетките хиляди турци на площада.Представихте ли си го? Е,аз не можах….защото тези хиляди пияни наглеци ще бъдат буквално разкъсани за секунди.

Подивялата тълпа от разгневени и унижени местни мъже ще ги унищожат,ще ги смачкат,разчекнат и обезобразят за минути.

Хилядата пияни нагляри ще се превърнат в хиляда обезобразени и накълцани трупове.И снимките им гордо ще се развяват в местната преса,а имамите ще възхваляват героичните мъже защитили честта на жените им.


А в сърцето на Европа,в Германия,пред символа на християнска Европа,пред погледа на десетки хиляди мъже и стотици полицаи пияна тълпа от нагли главорези безпроблемно се изгаври с техните жени,дъщери,майки.

В сърцето на Европа една пияна шайка се изгаври със нашите жени и не се намериха достойни мъже да ги защитят,да защитят собствената си чест.Мълчаливо свели поглед в земята,страхливо свили рамене в удобните си балтончета те позволиха на тяхната земя,в техния град да се гаврят със жените,децата,майките,сестрите им.

С хората,за които трябва да изровят дупка до Ада ако се налага за да ги защитят.

А те не посмяха да ги защитят от една шайка пияни,нагли,цинични ,,брадати майки с деца,,които бягат от ужасите на войната и за да покажат колко страдат нападат безпомощни жени по време на един от най-светлите празници.

Отвратен съм най-вече от малодушието и безпомощността на мъжете,които са длъжни в името на своята чест да защитят човека до себе си,безпомощната 40 кг жена.А те не могат.В Европа вече няма мъже.Няма вече и чест.Европа е обречена.

Пускам си Реквиема на Моцарт,сипвам си малка чаша шардоне и започвам да си чистя оръжието….
Скоро ще ми потрябва…

Зоран Михалковв: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006954870994

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2020 druginovini.com All rights reserved!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *