ЕКСТРАОРДИНАРНО ОЛИГАРХИЯ 

Пол Крейг Робъртс: Вашингтон провокира военен конфликт с Русия

Русия представи доказателства, че Вашингтон си сътрудничи с ИД при организирането на атаки срещу руските войски.

При скорошната атака, водена под ръководството на Вашингтон, бойците от ИД се опитаха да заловят 29 руски военни полицаи. Въпреки това, руски военнослужещи от специалните войски им помогнаха, а резултатът се оказа   много печален за ислямистите.

В резултат на още една атака, насочвана от Вашингтон, и  която нарушава  всички споразумения, руският генерал Валери Асапов и двама полковници бяха убити.

Рано или късно ръководството на Русия ще разбере, че вашингтонските власти не са в състояние да действат рационално и е невъзможно да се води дипломация  с тях и да се осигурява спазването на мирните споразумения.

Рано или късно лидерите на Русия ще разберат, че далеч от всички разумно,  правителството на САЩ –  това е престъпно сборище от безумни психопати, които са в плен на тайните служби и  военно – промишления комплекс, който, от своя страна, се стреми на всяка цена да запази огромните си печалби.

С други думи, за влиятелните групи по интереси, контролиращи  американското правителство, войната е източник на печалби. И никакви усилия на руската дипломация не могат да направят нищо.

За съжаление, руското ръководство не разбира докрай с кого си има работа. Ако те не бяха проектирали собствената си рационалност върху  Вашингтон, войната в Сирия щеше да приключи преди две години.

Вместо това, надявайки се на регулиране,   руснаците показваха нерешителност, всеки път спирайки се по средата, което даде на  Вашингтон време да се възстанови от шока на руската намеса, и да  създаде план за разделянето на Сирия, за да гарантира вечното продължаване на конфликта.

Протестите на чернокожите  футболисти, които отказаха да станат под  звуците на националния химн, се случиха в неточно време. Това бе в полза  на военно-промишления комплекс, който, използвайки силния глас на президента Тръмп, предизвикващ “антиамериканизма”, се стреми да провокира патриотичен подем сред американците.

Удивително е как хората всеки път захапват тази въдица. Конгломератът на  военното ведомство и  специалните служби и техните представители,  провокират  публичен гняв към онези, които “атакуват нашата страна”. Този гняв ще бъде пренасочен от протестиращите футболисти към Русия.

След като придобият контрол над обществото, Пентагонът и специалните служби ще увеличат безразсъдните си провокации към Русия, докато не умрем всички.

globalresearch.ca

 

Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (видео)

От момента, в който  Доналд Тръмп само  обяви кандидатурата си за президент на САЩ, към него бяха приковани милиони очи, на които не  им убягна факта, че с фигурата на бъдещия президент на САЩ са  свързани много странни, понякога мистични факти. Като този, че  кандидатът за президент Доналд Тръмп и съперничката  му Хилъри Клинтън, се споменават във филма “Умирай трудно 3”: Персонажи с името Тръмп също така присъстват и  в няколко други американски филми: На много странните  и мистериозни стенописи в не по-малко странното и загадъчно летище Денвър (Denver International…

Read More

 

САЩ официално признаха, че марихуаната убива раковите клетки

Кога лекарите ще започнат да предписват марихуана? Конспиролозоте доволно и щастливо потриват ръце: САЩ не само постепенно легализират “марихуаната”, но дори и официално признаха, че тя помага в борбата с рака. Страница, посветена на влиянието на канабиноидите върху раковите клетки, се появи на  правителствения сайт за пациенти с рак. Националният институт за рака, част от Министерството на здравеопазването на САЩ съобщава, че “канабиноидите могат да бъдат полезни за лечение на рак. И могат да помогнат на пациента да се справи с нежеланите лекарствени реакции, предизвикани от химиотерапия.” Как да ги…

Read More

 

Напрежението между САЩ и Русия нараства: Путин заяви, че може да намали броя на американските представители до 300

Според Владимир Путин броят на американските представители, работещи в Русия, може да бъде намален до 300. Руският президент Владимир Путин заяви на пресконференция на  срещата на върха  БРИКС, че Русия си запазва правото да съкрати броя на американските дипломати на територията си. Според руския лидер Москва и Вашингтон са се договорили  да изравнят броя на дипломатите в техните страни. Сега в САЩ работят 300 руски  дипломати и 155 служители в ООН, докато в Русия има около 1300 американски представители. Затова си запазваме правото да вземем решение и по този брой…

Read More

 

loading...
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Related posts

Leave a Comment