ЕКСТРАОРДИНАРНО ОЛИГАРХИЯ 

Интересни неща се случват в Европа!

Интересни неща се случват в Европа. На теб, като гражданин на страна от ЕС ще ти вземат биометрични данни, ще те чипират, ще ти вземат днк проба,кръв, урина и гръбначна течност, на летището ще проверят и в белъото и пастата за зъби дали не носиш нещо опасно и чак тогава ще те пуснат на летището във Франкфурт за да влезнеш в Германия.

А там, оправяй се сам. Ако си гладен, жаден, депресиран или ограбен, твоя си работа, оправяй се.
В същото време Мюмюн се събужда някъде си в палатката си в някое забутано афганско село, прозява се сладко, почесва се дълбокомислено по атрофиралия си ляв ташак и незабавно хвърля паспорта си в печката.


След това нарамва раничката си и тръгва за където му е кеф. Кеф му Германия, кеф му Швеция. След седмица без документи, без да са го проверили кой е, какъв е, Мюмюн вече лениво се изтяга в общежитието в Мюнхен и чака да му донесат хапването, докато грижлива доброволка му реже ноктите на краката, а друга му бърше супата от брадата за да не се нацапа горкичкия Мюмюн.


От този момент натам, Мюмюн вече е грижа на немската държава и тя трябва да внимава на Мюмюн нещо да не му се случи, да не остане недоволен, да се почувства нещастен.


Мюмюн е златното бъдеще на Германия и ще бъде обгрижван като писано яйце. А мюмюновци са хиляди и всеки ден щастливо звънкат в дома и разправят какъв рай е и как малоумните немци са готови и да му се кланят само и само Мюмюн да е щастлив.


И като слушат тези приказки от Хиляда и една нощ, все повече и повече Мюмюновци награбват раницата, придвидливо хвърлят паспортите си и потеглят за Европата.


А в същото време, ти, гражданина на ЕС псуваш митничари, бюрократи, съдба и богове докато подреждаш разхвърляния си куфар на летището.


Това е новата, демократична и мулти-култи Европа, честита да ни е!!!

Зоран Михалковв, ФБ
 ОЛИГАРХИЯ СВЯТ 

Европейските лидери знаят, че ислямът ще управлява Европа и вече склониха глави

„Саграда фамилия“ оцеля случайно. Други няма да имат този късмет, пише френският проф. Ги Милиер. И още: „Преди 10 г. историкът Уолтър Лакер каза, че европейската цивилизация умира и ще оцелеят само паметници и музеи. Диагнозата бе прекалено оптимистична Ги Милиер Авторът Ги Милиер е старши сътрудник в Института Gatestone и професор в университета в Париж. Има издадени 27 книги за Франция, Европа, САЩ и Близкия Изток. Автор е на стотици статии, публикувани във Франция, Израел и САЩ. Статията с оригинално заглавие „Ислямското бъдеще на Европа“, която Епицентър.бг ви предлага,…

Read More

Лейди Гага: Принц Чарлз “не е човек”, а рептил

Лейди Гага е разказала на своите служители и партньори, че принц Чарлз не е човек, и че той е “хибрид, който може да се променя от  човек във  форма на рептил”, пише yournewswire.com. И, според източници, близки до поп звездата, тя е била свидетел на такава трансформация “с очите си.” И, според нея, това е било предупреждение към нея за да “се върне към протокола” и “да започне да играе по техните правила.” Лейди Гага се срещна с принц Чарлз на Royal Variety Performance в Лондон (на снимката) на 7…

Read More

Сирийски професор: Арабите мигрират на Запад за леки жени и за социални помощи и стават агресивни, когато не ги получат

Сирийският професор политолог Басам Тиби заяви, че арабските мигранти смятат германските жени за „леки“ и че страната ще бъде свидетел на „дълбоки социални конфликти“ заради политиката на канцлера Ангела Меркел на отворени граници, предаде Breitbart. Според учения, който живее в Германия, мъжете араби идват в страната очаквайки „страхотни апартаменти, руси жени и социална държава“. Той добави, че данъкоплатците дават на мигрантите повече от очакваното, но предупреди, че арабите смятат, че гостоприемството е недостатъчно. Посочвайки, че двустайните апартаменти се смятат за лукс в Кайро, професорът посочи, че познава 18-годишни мигранти, всеки…

Read More

loading...
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Related posts

Leave a Comment