ЕКСТРАОРДИНАРНО 

Новото ислямско робство

Виждам, че доста хора не разбират и нехаят за случващото се в цяла Европа, затова реших накратко да обясня какво е положението и какво ни предстои да се случи. Има една тайна сатанинска секта “Комитет 300”, в която членуват всички високопоставени бизнесмени, политици, банкери и аристократи.

Те финансират целия “Глобален Джихад” заедно с ислямистката терористична организация “Мюсюлманско братство” и секретната шпионска мрежа “Гладио”.

Явно видяха, че с техните създания “Ал Кайда” и “Ислямска държава” целите им се постигат бавно и несигурно, затова решиха да прибегнат към един баснословно скъп, но добре обмислен план, създаден от Юсеф Мустафа Нада (лидер на “Мюсюлманско братство” и собственик на банка “al Taqwa Bank”) – ислямско нашествие в Европа без оръжие. Цялата организация и логистика се контролира от “Гладио” и еврокомисаря по миграцията Димитрис Аврамопулос.

Нашествениците идват с голи ръце и ние нямаме право да се отбраняваме поради моралните и юридически закони. Мюсюлманите са предимно мъже в боеспособна възраст. Те не са бежанци, нито емигранти. Това са дегизирани терористи и убийци.

Те са като мръсна вода, която прониква през процепите на слабата европейска защита. Ние ги посрещаме любезно, даваме им подслон, предлагаме им финансова помощ, храна и вода. Организираме курсове за изучаване на езици и занаяти. Но те не искат тези неща. Те желаят нашата смърт, нашите жени, нашата земя. Те са нашественици. С парите на “Комитет 300” и салафитски организации от Саудитска Арабия и ОАЕ, уахабитски имами ги подстрекават да тръгнат към Европа.

Уговорката е да влязат на наша територия и да чакат знак за джихад. Намираме се още в началото на тази хитра и подла инвазия. Предстоят доста големи вълни от невъоръжени, но обучени и озлобени терористи. Само от Саудитска Арабия ще дойдат около 7 милиона, а от останалите арабски и африкански държави са определени средно по около 1,5 – 2 милиона от всяка страна.

Ако продължим да се отнасяме толерантно и любезно с тези изроди, ние ще убием собственото си бъдеще. Никой не обърна внимание на факта, че бяха заловени шест големи пратки с оръжие, прикрито като хуманитарна помощ от Турция за бежанците. А колко такива оръжейни пратки не са хванати?

Защо се стигна дотук? Вината си е изцяло наша. Защото сме глупави овце. Защото 25 години мълчаливо търпяхме националните предатели да унищожават родината ни и да я продават на нашите врагове. Защото ни беше страх да се изправим и да потърсим своите права.

Защото се разединихме и се превърнахме в едно отвратително сборище на зомбита с промити мозъци. Защото се поддадохме на масовата пропаганда. Защото величаехме САЩ и хулехме Русия, мислейки се за модерно мислещи демократи. Защото мисълта за пари и по-добър личен живот измести националните ценности – България, Свободата и Съединението.

Защото допуснахме душите ни да се заразят с егоизъм, интровертност, злоба, завист, алчност, недоверие, простотия, агресивност. Защото всеки от нас си въобрази, че е по-умен, по-способен, по-компетентен, по-хитър и по-ценен от останалите. Изчезна патриотизма, жертвоготовността, добротата, разума, достойнството, честта, честността, искреността, усмивките, любовта.

Изчезна бойния дух на българите. Нашето бездушие е на път да убие бъдещето на нашите деца. Нашето бездушие ще убие България.
Терористите са вече на наша земя и вие продължавате да мълчите. Чакате властта да предприеме някакви действия. Няма да ги дочакате. Скоро нашествениците ще получат своя знак. Всички цигани и част от българските турци ще се присъединят към тях. Ще започне масово ужасно клане. Първо ще ударят казармите и полицейските управления, за да се сдобият с оръжие.

Кое военно поделение или МВР-участък ще удържи внезапната атака на 20 хилядна тълпа от озверели мангали? После ще паднат големите градове. Мъжете ще бъдат обезглавявани и избивани масово. Жените ще бъдат изнасилвани и продавани в арабския свят. Децата също.

Красивите ни домове ще се превърнат в грозни руини. По китните улици, по които днес ходим на работа или на разходка, ще текат кървави потоци. И се обзалагам, че българите пак няма да се обединят за дружен отпор, а всеки ще остане да защитава собствения си дом и семейство. По този начин ще ни избият един след друг. Защото ислямските главорези ще бъдат обединена тълпа.
Мислите си, че този предполагаем вариант не е възможен? Значи не познавате историята и света, в който живеете. Войната започва много лесно. Един шамар, едно сблъскване на етническа основа, един запален храм, един побой или едно убийство.
Дами и господа! Братя и Сестри! Народе на България! Вие се отвращавате от подобни снимки. Скоро може да ги видите с очите си. Вие се отвращавате от оръжието. Скоро ще ви се наложи да го използвате. Вие желаете да виждате повече позитивни и красиви неща. Те вече не съществуват.

Вие ги унищожихте със собственото си търпение, толерантност, хуманизъм и бездушие. Вие се страхувате от войната. Вие вече живеете във война. Вие се страхувате от болката и унижението. Ако продължите да търпите и спите, скоро ще ги изпитате.
Забравете страха от смъртта.

Срещу вас е изправена огромна сила от жестоки врагове, които желаят да умрат, след като избият няколко от нас. За да победим подобни зверове, трябва сами да се превърнем в зверове. Скоро всички морални, социални и правови закони няма да важат. Ще важи единствено законът на джунглата “Убий, за да не те убият”. Всеки, който изтръпва пред тази мисъл, е потенциален труп.

Смъртта не е страшна. Тя е спокойствие. Страшни са миговете преди смъртта. Страшни са миговете, преди да затрещят изстрелите. Щом засвистят оловните оси и загърмят експлозиите, страхът се изпарява и ти ставаш част от тази сатанинска лудница, наречена война. Ние се намираме точно в тези страшни мигове, преди да затрещи оглушителния грохот на войната.

Събудете се и се Обединете! От нас зависи независимостта и свободата на България! От нас зависи бъдещето на нашите деца!

Nedelko Maslev  – Фейсбук

 

 

loading...
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Related posts

Leave a Comment