ЕКСТРАОРДИНАРНО СВЯТ 

Ежедневният подвиг на Наото Матсумура, който се върна във Фукушима за да се грижи за изоставените животни (галерия)

Изминаха четири години от аварията в атомната електроцентрала във Фукушима. В резултат на опустошението, причинено от земетресението, десетки хиляди хора бяха принудително евакуирани, при това спешно, като оставиха не само вещите си, но и домашните животни, като ги осъдиха на сигурна смърт. Въпреки това, всички те са живи и до днес, заради техния  спасител – 55-годишният японка Наото Матсумура.

Наото Матсумура е истински герой, който върши ежедневен подвиг. Той е единственият човек в цялата огромна страна, който не можа да остане безразличен към трагедията. Смелият човек се премести в забранената  зона, за да се грижи за онези, които успяха да оцелеят в най-ужасната техногенна катастрофа.

 

 

Световна катастрофа ще доведе до смъртта на 750 милиона човека в следващите 5 години

Британски учени обещават глобална катастрофа, която ще настъпи на нашата планета в следващите пет години. Сътрудници на  Oxford University са изчислили и броя на жертвите – 750 милиона човека по целия свят. Според учените причина  за такива чудовищни жертви през следващите години ще са природни бедствия – вулканични изригвания или падане на падане на астероид, което сега е невъзможно да се предотврати. А астероид с диаметър  един километър е достатъчен за да унищожи населението на всяка европейска държава. Компютърните симулации са показали и други  смъртоносни заплахи за човечеството. Хората могат…

Read More

 

Шок! Д-р Питър Гоче: Най-големият причинител на смърт при хората в света е…

Питър Гоче, датски професор и специалист по вътрешни болести с диплома по биология и химия издаде книга под името “Смртносни лекарства и организираната престъпност на фармацевтичната индустрия” (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), с която предизвика големи полемики в света, тъй като в тази книга той открито разказва за голяма конспирация срещу човечеството че точно фармацевтичната индустрия всъщност е убила повече хора, отколкото всички войни заедно. Както казал, фармацевтичната индустрия продава токсини а не лекарства и то отрови, подкрепено с доказателства, официално трети причинител на…

Read More

loading...
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Related posts

Leave a Comment