ЕКСТРАОРДИНАРНО ЗДРАВЕ 

Древно германско средство ще изчисти артериите, ще подобри имунната ви система и ще намали нивото на холестерола! Просто вълшебно!

Тази статия е посветена на една оригинална немска рецепта, която е била използвана в продължение на векове за лечение на различни заболявания. Сред тях са: умора, инфекция, висок холестерол, настинки, атеросклероза, и още много!

Приготвя се много лесно –  има само няколко съставки като лимон, джинджифил, чесън и вода.

Тези продукти са необходимите компоненти за подобряване на имунната система, детоксикация и регенерация.

Как се приготвя?

Съставки :

2 литра вода
4 лимона
4 големи глави чесън
2 супени лъжици настърган джинджифил ( корен) – 3 или 4 cm

Подготовка и използване:

Измийте и нарежете лимоните на кръгчета. Обелете чесъна и поставете скилидките в блендера заедно с джинджифила и лимона. Смелете в блендера всички съставки, докато се получи хомогенна смес. Поставете сместа в тенджера и добавете водата. Оставете да кипне разбърквайте през цялото време. След няколко минути, отстранете тенджерата от котлона и изчакайте да се охлади. След това прецедете течността и да я прелейте в буркан или стъклена бутилка.

Употребявайте по една чаша от напитката 2 часа преди всяко хранене на празен стомах. Правете това всеки ден в продължение на 3 седмици. Можете да добавите малко мед, ако не ви харесва вкуса на напитката.

Резултатите от използването на тази смес ще се проявят след първата седмица.

Вашите енергийни нива и общото ви здравословно състояние ще се подобрят значително. Освен това ще се избавите и от камъни в бъбреците.

loading...
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Related posts

Leave a Comment